Székesfehérváron a Kunos lovardáan, immár a Magyar Lovas szövetség Western – rening szakág második fordulóját rendezték. A verseny bírája első ízben járt Magyarországon, Amerikából érkezet. Amellett, hogy hatalmas az érdeklődés az Országos bajnokságok iránt, a Western lovasaink fontosnak tartják, hogy külföldi versenyeken is részt vegyenek. Az első Panamai világkupán három tagú csapat képviselte a Magyar színeket.

Ha már gyorsasági számok, akkor Dörnyei Regina, aki nemcsak a hazai mezőnyben, de nemzetközi szinten is szép eredményekkel büszkélkedhet. Utánpótlás terén a Western lovasoknak nincs miért aggódniuk, hiszen számos fiatal versenyző áll rajthoz. Dobogós helyezésekkel zárta a hétvégét Wéber Vanda. Számos izgalmas futamot láthatott a közönség a Western Országos bajnokság 2 fordulóján. Négyszeres ifjúsági bajnok és már kvalifikálódott az Európa bajnokságra Kiss Noémi.

Két éve versenyez Nyiszter Kincső aki az Országos Bajnokság második fordulójáról is több éremmel tért haza. Mint minden sportban a lovaglásban is fontos az edzés. A pénzdíjas Szentkirályi kupa 2 fordulójával zárult az Országos bajnokság második fordulója.

Share This