Magyarország legnagyobb és leglátogatottabb amatőr kerékpárversenye Zalakaroson, mely 2024-ben június 22-23-án kerül megrendezésre, immáron 17 éve.

A rendezvény mára több ezer embernek nyújtott örökérvényű kerékpáros élményt, ami a résztvevőket az óta közösségé kovácsolta. Napjainkban a MAPEI Tour de Zalakaros egy országszerte ismert és elismert brand: „Az esemény, amit egész éves felkészülés és várakozás előz meg”

A kezdetben csupán Zalakaros környékére korlátozódó esemény, az elmúlt évek alatt – a nagy érdeklődésnek köszönhetően -, a dél-zalai dombvidéket és a teljes kis-balatoni térséget felölelő kerékpárversennyé nőtte ki magát.

A rendezvény növekedésével minden korosztály számára bármely edzettségi szinten járó hobby kerékpáros vagy aktív kikapcsolódásra vágyó turista számára lehetőséget kínál a sportolásra, felüdülésre.

A rendezvény előtt már hetekkel, szemmel láthatólag megerősödik a kerékpáros forgalom a régióban, hisz a csapatok és egyéni indulók ezeken az útvonalakon kezdik meg a felkészülést.

YouTube
YouTube
WhatsApp