Futás/Siófok

Ismét tömegeket vonzott a balatoni futószezon nyitóversenye, a Balaton-Szupermaraton. Az eseményen évről évre nőtt a választható betétszámok mennyisége, de a fő attrakció a 4 napos tókerülő verseny.

Futás/Marcali

Második alkalommal rendezték meg Marcaliban a Kiwanis jótékonysági futóversenyt. A rajt -cél ezúttal is a festői Balatoni panorámát nyújtó Forgács Pincénél volt.

Kerékpár/Nagykanizsa

A rendezvényen több kanizsai kerékpáregyesület is képviseltette magát, ezzel pedig megnyitották a bringás szezont.

Ju jitsu/Abi Dabi

A ju-jitsu világbajnokságra kvalifikálta magát Wéber Zsolt. A Gyenesdiáson élő, keszthelyi sportoló Abu Dhabiban, egy rangos nemzetközi versenyen szerezte meg az indulási jogot. A senior sportoló célja, hogy áprilisban ismét a dobogóra állhasson az Egyesült Arab Emírségekben.

Szalacska kupa /Nagyberki

Idén is a Ring SC Kaposvár lett a Szalacska Kupa legeredményesebb együttese. Az immáron tizedik alkalommal megrendezett, kétnapos ökölvívó tornának ezúttal is Nagyberki adott otthont, ahol a környékbeli tehetségek mellett, külföldi öklözők is ringbe léptek.

Judo/Nemesvámos

Nemesvámoson léptek tatamira a judo diákolimpia résztvevői. 13 csapat ,130 judokája mérte össze ügyességét a színvonalas versenyen, ahol részt vett a szövetség elnöke is.

Kosárlabda/Nagykanizsa 

Négy fiú- és három leány-kosárlabdacsapat részvételével idén is megrendezték a Mező-gimnáziumban a Szántó Kupát.

Teremfoci/Keszthely

Nyolc csapat részvételével szervezett teremlabdarúgó tornát a Keszthelyi Haladás FC. A program célja, hogy az U-12-es korosztály játékosai összemérjék egymással a tudásukat, és tapasztalatot szerezzenek a csapatok fejlettségi szintjéről.

Íjászat/Alsóörs

Alsóörsön feszítették a húrt az íjászok az országos bajnokságon. A kétnapos verseny során 11 kategóriában közel 300-an álltak lővonalba.

Pressdance/Nagykanizsa

Taroltak a szandiások. A kanizsai táncosok összesen 48 éremmel tértek haza legutóbbi versenyeikről.

Díjugratás/Kaposvár

Regionális díjugrató versenynek adott otthont a közelmúltban a kaposvári Pannon Lovasakadémia fedeles lovardája. A kétnapos seregszemlén minősülést ugyan nem lehetett szerezni, de a lovasok így is versenykörülmények között készülhettek a későbbi, nagy téttel bíró viadalokra.

Vitorlás EB

Balatonföldvár volt a helyszíne a Laser Radial Ifjúsági Európa-bajnokságnak. 32 ország 207 ifjú vitorlázója szállt vízre, hogy a 12 futam után eldőljön az érmek és a helyezések sorsa.

YouTube
YouTube
WhatsApp