Sportdíj-átadó/Veszprém

A veszprémi sport országos, sőt Európa hírű eredményeket ért el a tavalyi évben. A városvezetés értékelte a klubokban folyó munkát.

Kosárlabda/Nagykanizsa

Korosztályos válogatottakban szerepeltek a Kanizsai Vadmacskák SE játékosai.

Birkózás/Kaposvár

Újabb birkózó-viadalt rendeztek a somogyi megyeszékhelyen. A kaposvári RG csarnok ezúttal a junior kötöttfogásúak minősítési versenyének adott otthont, ahol Kajtán Olivér révén hazai győzelem is született.

Labdarúgás/Marcali

A kora tavaszi időjárás nem igazán kedvezett a labdarúgó csapatok számára. A Somogy megyei bajnokságban való bent maradásért küzdő Marcali hazai pályán a Babócsát fogadta.

Műfüves foci/Kaposvár

Nagybajom, Tab és Toponár nyerte meg az MLSZ Somogy Megyei Igazgatóságának Műfüves bajnokságának döntőit.

Futsal emléktorna/Nagykanizsa

Kilencedszer rendezték meg a Fekete Szabolcs Emléktornát. A fiatalon elhunyt testnevelőre a futsal szabályai szerint rendezett tornával emlékeztek. A szervezők a hagyományoknak megfelelően ezúttal is a város középiskoláinak csapatait hívták meg a megmérettetésre.

Terem-emlékfoci/Tapolca

Tapolcán immár negyedik alkalommal rendezték meg a Novák Dezső teremlabdarúgó emléktornát. A fiatalok a focin keresztül emlékeznek a kétszeres olimpiai bajnok magyar labdarúgóra.

Jótékonysági foci/Keszthely

11 csapat részvételével tartottak jótékonysági célú labdarúgó teremtornát Keszthelyen. A program teljes bevételét egy zalavári család részére ajánlották a szervezők.

Szánkózás/Keszthely

A téli időjárást kihasználva, verőfényes napsütésben családok és baráti társaságok is csúszkáltak a Keszthelyi-hegység dombjain, ki szánkóval, ki pedig hócsúszkával.

YouTube
YouTube
WhatsApp