A Balatont körülölelő megyék sportszerető közössége a tél folyamán sem marad mozgáslehetőség  nélkül hiszen számtalan verseny, torna során bizonyíthatnak, persze a Balaton is kínálja magát.

Tó-úszás/Tapolca
Nagy népszerűségnek örvend a tapolcai -tóúszás. Szalai Gyöngyi, a város olimpikonjának halála megrendítette a sporttársakat,ezért a farsangi hangulatot idéző vidám hangulat elmaradt,de  az úszók ezúttal is csobbantak a malomtó kellemesen hűs vizébe.

Hévíz/Kajak
Március idusáig lapátolhatnak az aktív pihenésre vágyók! A hévízi-tótól a Kis-Balatonig

Kézilabda/Székesfehérvár-Siófok
Felemásan indult az év a Siófok KC számára a bajnokságban. A magyar kupában viszont szárnyal Lars Rasmussen csapata.

Futás/Cserszegtomaj
Hatod, harmad és félmaraton távon, egy közepesen nehéz pályán futhattak a nevezők a II. Cserszegtomajfutáson. A település dimbes-dombos zegzugain keresztül kijelölt pálya jó futóélményt adott a sportolóknak.

Hévíz/teremfoci kerub kupa
Két napon keresztül rúgták a labdát a  Kerub Kupa teremlabdarúgó torna résztvevői. A hévízi focitornát végül a Szigetszentmiklós – 4IG csapat nyerte meg, miután a döntőben 3-2-re verte a zalaegerszegi Afrika Sun
Teamet.

Nagykanizsa/futsal
Őszi bajnok lett a Nagykanizsai Futsal Club, bár az utolsó fordulóban elveszítette veretlenségét a csapat. A vezetést még a házigazdák szerezték meg, ám kiváló kontráik miatt a Győrújbarátiak 4-1-re győztek.

Egyetemi sportnap/Keszthely
Nemcsak a szellemi, de a fizikai felkészültség is legalább ugyanannyira fontos a jövő értelmisége számára – ez a célja a tavaly útjára indult Egyetemi Sport Nemzetközi Napjának. Az UNESCO által életre hívott programhoz idén is csatlakoztak a Pannon Egyetem campusai, köztük természetesen a Georgikon is.

Veszprém/ Diákolimpia
A veszprémi utánpótlás sportolók kiemelkedő teljesítményeket értek el a tavalyi évben. A diákolimpiai küzdelmek során elért erőfeszítéseikről nem feledkezett meg a városvezetés sem.

Nagykanizsa/Táncverseny
Torreádorok és flamenco táncosok vették birtokba a Zsigmondy-csarnokot – de csak egyetlen tánc erejéig. A nyolcadik alkalommal megrendezett Kanizsa Kupa Meghívásos Nemzetközi Tíztáncverseny izgalmas show-val kecsegtette az érdeklődőket.

jégpálya/Hévíz
Noha a Balaton úgy néz ki nem fagy be a télen, Hévizen február közepéig űzhetik a téli sportot a korcsolya szerelmesei.

Darts/Keszthely
Harminc résztvevővel zajlott a No. 1 Darts Kupa Keszthelyen. A megmérettetés egy 10 hónapos versenysorozatnak a része, amelyet minden hónap utolsó szombatján szerveznek meg. A játékosok az 501-es dartsban mérhették össze a tudásukat öt csapatban, amelynek tagjait sorsolással választották ki a verseny kezdete előtt.

YouTube
YouTube
WhatsApp