A Balatont körülölelő megyék sportszerető közössége a tél folyamán sem marad mozgáslehetőség  nélkül hiszen számtalan verseny, torna során bizonyíthatnak, persze a Balaton is kínálja magát.

Újévi csobbanás/Szigliget

Rekordszámú fürdőző vett részt idén Szigligeten az Újévi Csobbanáson. A település strandján idén 501-en vállalkoztak arra, hogy megmártóznak a 3 fokos vízben. A szervezők idén is állítottak egy karácsonyfát a Balatonba, ezt a leggyorsabb és legügyesebb fürdőző szerezhette meg.

futás/vitorlázás/Siófok/Balatonlelle

Sporttal indult a szezon a Balatonnál is. Siófokon futó, míg Balatonlellén vitorlásversenyen mérték össze ügyességüket a mozogni vágyók.

Túra/Keszthely

Jó hangulatú, könnyed túrázással búcsúztatták a 2017-es esztendőt a Keszthelyi-hegységben. A Forrásvíz Természetbarát Egyesület több évtizede szervez túrákat.

Kaposvár/Sportévzáró

Gurítással búcsúztatták az -óévet  a kaposvári sportegyesületek, bízva a 2018-as év sikereiben.

sakk/Hévíz
Hévízen két évtizedes múltra tekint vissza az újévi sakkverseny. Nyolc évestől a nyolcvannégy éves korig minden korosztály asztalhoz ült a fürdővárosban.

Fonyód/Teremfoci

Harmadik alkalommal rúgták a bőrt az Újév kupán Fonyódon. A Zákányi Kálmán sportcsarnokban lebonyolított teremlabdarúgó tornán 16 csapat mérkőzött meg egymással.

Nagykanizsa/Íjász

Csaknem átlőtték nyilaikat az újévbe az íjászok. A 20 éve Pacsán kezdett évbúcsúztató versenyt már második éve a kanizsai íjászok szervezik a városban.

Úszás/Marcali

Szép sikereket értek el az elmúlt évben a marcali utánpótlás úszók. A Somogy megyei diákolimpiai döntőre 18 úszópalánta képviseli a várost.

Budapest/Mefob úszás/Kaposvár

A kaposvári egyetem versenyzői mind több sportágban jeleskednek a magyar sportéletben. Úszásba, röplabdában és a mostanában mind népszerűbb Cross Run-ban jeleskedik a somogyi campus.

Meghívásos Balaton-bajnokság

Szakítva a hagyományokkal újra gondolták az utánpótlás kézilabda felkészítő torna megrendezését Veszprémben. A Balaton bajnokságon az európai ifjúsági korosztály elitje lépett pályára.

YouTube
YouTube
WhatsApp