Amióta utoljára találkoztunk a kézilabda szurkolókkal, rengeteg esemény történt a sportágban. Most ezekről igyekszünk a teljesség igénye nélkül rövid áttekintést adni. Visszatekintésünket a tavaly december 30-án az Elektromos csarnokban az MTK Budapest ellen lejátszott mérkőzésével kezdjük A legnagyobb különbség két gól volt a csapatok között, de ez is gyorsan elfogyott, sőt a szünetben már a hazaiak vezettek 13-12-re. A folytatásban az MTK megtartotta előnyét és 26 -23-ra megnyerte a találkozót.

A 2017-es év viszont nagyszerűen kezdődött a Siófok KC szurkolói számára. Január 7.-én a Békéscsabát fogadta az együttes. Magabiztosan nagy különbséggel nyert a junior, az ifjúsági és a felnőtt együttes is. Ismét magár találta a Balaton-parti együttes.
Egy hét múlva a budaörsi kirándulás következett. Az utánpótlás csapatok nem okoztak csalódást, az erőviszonyoknak megfelelően könnyedén szerezték meg a két bajnoki pontot. Hogy mi történt a felnőttek mérkőzésén arra a sajtótájékoztatón még Horvát Roland vezetőedző sem tudta a pontos választ.
Ezek után következett a nagy nap, amikor a világ egyik legjobb csapata a Győri Audi ETO látogatott Siófokra.
Az utánpótlás csapatainknak is komoly feladat jutott. A junior együttes a szünetben 14 -12-re vezetett,de a vendégek mestere a hátrány ellenére is biztos volt a sikerben.

Share This