Ha nyár a akkor strandfoci, töretlen a sikere a Fürdővárosok strandfoci kupájának! Tiszafüredi Városi Sportegyesület hatodik éve szervezi a kupa sorozatot. Gyönyörű helyszínek, jó hangulat és látványos összecsapások jellemezték a VI. Fürdővárosok Strandfoci Kupa sorozat selejtező állomásait. De csak a nyolc legjobb kerülhet a döntőbe!

Abádszalókra zarándokoltak a strandfoci szerelemesei, hiszen a Tisza tavi város látta vendégül a 2017-es Fürdővárosok amatőr strandfoci grand prix sorozatának döntőseit. Abádszalók város legfőbb turisztikai vonzereje a Tisza-tó. A dobogós helyezésekért zajló küzdelmek főszereplői nem okoztak meglepetést, hiszen évek óta ismert és jól összeszokott focistákból álló együttesek léptek pályára.

A harmadik helyért a Hungarotarg a Blue Jeans-el mérkőzött meg. Bár a Blue Jeans mindvégig jól menetelt, a véghajrára kissé elfáradt, így lecsúszott a dobogós helyről. A Hungarotarg amellett, hogy a 3.helyezést érte el a szervezőbizottság a legjobb játékosi címet is a csapat tagjának ítélte.

A délutáni döntőben a Fékcentrum a „Buzás és Horváth” barátaival nézett farkasszemet. Rendes játékidőben nem dőlt el a dobogó sorsa sőt a hosszabbítás sem hozott döntést. A büntetőpárbajban a Fékcentum maradt alul. A Buzás és Horváth” barátai szerezte meg a VI. Fürdővárosok Strandfoci Kupáját.

A 2017 es bajnokság véget ért, és köszönhetően a szponzoroknak, a vendéglátó fürdővárosoknak, Ábrahám Tamás lelkes szervezésének és nem utolsó sorban az évek óta állandó és persze az új csapatoknak akik sokat tett a strandfoci népszerűsítéséért, dagasztották a sarat, ha kellett , de tűző napon is a forró homokban is küzdöttek a csapatuk sikeréért!

Share This