Végre vége a hosszú hideg télnek, a sport szerelmesei kihasználva a jó időt, egyre több szabadtéri rendezvények vesznek részt. Persze a teremsportok kedvelőinek is számos lehetőség adódik a kora tavaszi időszakban.

Siófok/kézilabda

Világsztár parádét láthattak a kézilabda szerelmesei a Siófok-Győr bajnok találkozón. Az európai elit színe-java pályára lépett, a Balaton-parti rangadón.

Veszprém/kézilabda

A 40 éve alakult, Veszprémi Építők megalakulását ünnepelték a szurkolók, az Arénánál.

Hévíz/kézilabda

Az NB2-ben is már pályán vannak a csapatok. A tavaszi bajnoki szezonra, a Hévíz SK kézilabdásai, a fizikai erőnléti edzések mellett, felkészülési mérkőzésekkel is igyekeznek, minél jobb formába kerülni.

Keszthely/Sportgála

Két év után ismét, önálló rendezvényen ismerték el a város kiemelkedő sportteljesítményeit. A város díjai mellett, a keszthelyi egyesületek is bemutatkoztak a Balaton Színházban.

Nagykanizsa/vívás

A harmadik helyet szerezte meg Zadravecz Máté, a Gerevich-Kovács-Kárpáti Reménység Kardvívó Körverseny, nagykanizsai állomásán. A két napos tornán, az ország szinte összes kardvívó klubja képviseltette magát. A közönség, több mint 200 vívót láthatott a páston ezen a hétvégén.

Kaposvár/asztalitenisz

Sima győzelemmel kezdte az esztendőt a Kaposvári Asztalitenisz Club, NB II-es együttese. A párosok után még 1:1 volt az állás a Gyenesdiás ellen, utána azonban fokozatosan elléptek ellenfelüktől a hazaiak.

hévíz/labdarúgás

A téli szezonban szinte semmi sem változott a Hévízi labdarúgók háza táján

Keszthely/karate

A Georgikon DSE Kyokushin Karate Szakosztályának sportolói, mesteredzésen vehettek részt. A sportág magyarországi meghonosítója, a 7.danos Shihan Furkó Kálmán tartott edzést a kyosoknak.

Ju-Jitsu / Marcali

Magyarország első Ju-Jitsu Rangsorversenyének, a volt marcali birkózócsarnok adott otthont! A megmérettetést az MVSZSE Küzdősport Szakosztálya rendezte.

Sportvetélkedő/Nagykanizsa

A Kőrösi-Péterfy csapata nyerte a Zala megyei sportvetélkedő döntőjét. A fiatalok, így elsőként jutottak tovább az országos elődöntőbe, ahol rajtuk kívül még a letenyei, Arany János iskola képviseli a megyét.

Kaposvár/úszás

Négy korcsoportban, nem kevesebb mint 14 versenyszámban mérhették össze tudásukat, Kaposvár legifjabb úszói, a diákolimpia városi döntőjében.

Keszthely/Csokonai vetélkedő

Szánkóztak, hóembert öltöztettek és hólapátot is ragadtak a Csány-Szendrey iskola Tél-kupáján. A rendezvény idén nagykorúvá érett, tizennyolcadik lakalommal versenyeztek a diákok és szüleik.

Hévíz/teremfoci

Immár 16. alkalommal rúgták a bőrt hévízen, az Öreg Gólyák teremlabdarúgó torna résztevői.

Legközelebb a tavaszi zsongás legérdekesebb beszámolóival várom önöket, addig is mozgással teli napokat!

Share This