Hóból, jégből nem volt hiány ezen a télen! Mindez remek alkalmakat biztosított a téli sportok szerelmeseinek! Látványos programmal kezdődött Fonyódon a Jégkarnevál. Bajzát László, a mezőkövesdi vasember, jeges-vízes bemutatót tartott a Balatonban és ezzel kezdetét vette a Balasport 20. évadja!

Jégvitorlások /Keszthely

Az idei év kegyes volt a jégvitorlázókhoz, hiszen már január eleje óta hódolhattak a Balatonnál e téli sportnak. Egyes jégvitorlások akár, 120 km/h-ás sebességgel is szelhetik a jégpáncélt.

Balaton-átcsúszás

Becslések szerint 6-8 ezer ember vett részt az első Balaton-Átcsúszáson. Az Európa legnagyobb extrém közösségi jégtúrájának titulált rendezvén, már-már a nyári szezont idézte.

kalandozó kanizsaiak

Elképesztő kitartásról tett tanúbizonyságot egy becsehelyi férfi. Rudolf Tamás két másik magyar sportolóval együtt, 339 kilométert futott le az olaszországi Aosta környékén. Az ultramaratonistáknak szervezett versenyen, az időjárással és a terepviszonyokkal is meg kellett küzdeniük.

acrodance/Tapolca

20 éve alakultak meg az acrobatikus sporttánc egyesületek Dunántúl szerte. Ezen apropóból, a Tapolcán megrendezett gálán mutatták be produkcióikat, a régió egyesületei.

teremfoci/Fonyód
Fonyódon az új évet, Focival köszöntötték.

Snowboard/Kaposvár

Ritkán látott módon tartják edzésben a hátasokat, az egyik kaposvári lovastanyán. A Kecelhegyi Lovassport Egyesület bázisán ugyanis a síelést és a snowboard-ozást kötötték össze, a lovak futtatásával.

Hévíz/ futás

Hévízen futóversennyel búcsúztatták el az óévet.

sífutás/Veszprém

Lassan vége a télnek, de vannak akik, már a jövő évi megmérettetésre készülnek. A 2018-as dél-koreai téli olimpián már biztos, hogy egy veszprémi sífutó ott lesz.
futás /Fonyód

A hagyományoknak megfelelően Fonyódon, kocogással búcsúztak el 2016-tól.

Hoki/Kaposvár

Könnyed győzelemmel indította a 2017-es évet a Kaposvári Hockey Club. Az OB IV-ben szereplő együttes a csoportjuk utolsó helyén álló, szombathelyieket látta vendégül.

Kenu/ Hévíz

Tél ide vagy oda, a vízitúrázók kenui szelik a Hévízi-lefolyó csendes hullámait még a fagyos időszakban is, ahol a víz hőmérséklete, télen is 20 fok körül van. A didergős kemény télnek ugyan vége, de a sportesemények a termekben számos sportág szerelmeseit a pályákra hívják, de ezekről már következő műsorunkban számolunk be Önöknek. Addig is mozgással teli szép napokat!

Share This