Beköszöntött az igazi tavasz! Így nem csupán a medencék és a sportcsarnokok teltek meg sportolókkal, de a jó idő már a szabadba csábítja a mozgás kedvelőit. Műsorunkban többek között, úszást, kézilabdát és futóversenyeket kínálunk Önöknek.

babaúszás/Marcali
Már négy hónapos kortól ismerkedhetnek meg az úszás alapjaival Marcaliban, a babaúszás résztvevői. Gyermekzsivajtól, vízcsobogástól hangos szombat délelőttönként, a marcali fürdő tanmedencéje.

úszóverseny/veszprém
15 egyesület több mit 300 versenyzője mérte össze ügyességét, az Úszósuli körverseny alkalmával Veszprémben.

Vízilabda/N.kanizsa
Érmet vár a női és a férfi vízilabda-válogatottól is, a nyári budapesti világbajnokságon Kemény Dénes. A Magyar Vízilabda Szövetség elnökéhez hasonlóan, ebben bízik Mércz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott, szövetségi kapitánya is.

Labdarúgás/Hévíz
Nemzetközileg elismert labdarúgó edzők tartottak nem régiben, elméleti és gyakorlati edzőképzést Hévízen.

Kézilabda/Veszprém
Új világszínvonalú játékosokat igazolt a Veszprémi kézilabda csapat.

Kézilabda/Hévíz
Megszakadt a Hévíz tavaszi menetelése az NB II-es női kézilabda bajnokságban, a siófok elleni, hazai rangadót követően.

Kézilabda/Nagykanizsa
Remekeltek a kanizsai utánpótlás kézisek. Az éles meccsek hangulatával ismerkedtek az Izzó SE U8-as kézilabdacsapatai. A Kisiskolás Bajnokságban érdekelt lányok Lentiben, a fiúk pedig hazai pályán nyertek kétszer.

Lövészet/Keszthely
Három napon át zajlott , a futócéllövők országos bajnoksága. Ifjúsági, junior, felnőtt korcsoportban, 80 sportoló versenyzett a magyar bajnoki címért Keszthelyen. A Magyar Sportlövők Szövetsége által támogatott rendezvényen, az ország minden futócéllövő egyesülete képviseltette magát.

Futsal/Veszprém
Ragyogó eredményekkel bizonyít a veszprémi futsal klub. Nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint a dobogós helyek valamelyike.

Kosárlabda/Hévíz
Több mint egy esztendeje alakult meg újra Hévízen a kosárlabda szakosztály, ahol a felnőtt csapat jó szereplése mellett, az utánpótlásra fektetik a legnagyobb hangsúlyt.

Mezeifutás/N.kanizsa
Innentől fogva ki a természetbe! A járási mezei diákolimpiára, félezer iskolás nevezett Nagykanizsán.

Természetjárás/Vonyarcvashegy
A Forrásvíz Természetbarát Egyesület, az Asbóth Sándor Szakközépiskola, valamint a Zala Megyei Természetbarát Szövetség rendezésében került sor, a 29. Lepketúrára. A Vonyarcvashegyről induló programra az ország egészéből érkeztek túrázók, akik különböző távot vállalva vágtak neki a teljesítménytúrának.

BSI Balaton maraton/Siófok
10. alkalommal rajtolt el Siófokról, a Spuri Balaton Szupermaraton. A fő attrakció a 4 napos tókerülő verseny, ahol a 195,5 kilométeres táv teljesíthető volt egyénileg, vagy akár 2-3-4 fős váltóban is.

RG Somogyjádon
Újabb nagyszabású versenynek remek házigazdája volt a Kaposvári Egyetem Lovasakadémia SC Ritmikus Gimnasztika szakosztálya. Az egyesület ezúttal a Berczik Sára Emlékkupa és a Regionális Diákolimpia nyugat-magyarországi területi döntőjét rendezte meg. A somogyjádi sportcsarnokban, több mint 330 sportoló mutathatta be tudását.

NB3 kézilabda
Rangadót nyert és ezzel az élre ugrott a Kaposvári Egyetemi Sportegyesület női kézilabda csapta, az NB III Somogy megyei csoportjában. A hölgyek szoros meccsen verték hazai pályán a listavezető Balatonszemest, ezzel pedig át is vették tőlük a vezetést.

BOKSZ Nagyberki
Öt ország tehetségei szálltak ringbe az idei Szalacska-Kupán, az ökölvívók hagyományos, Nagyberkiben rendezett rangos nemzetközi tornáján. A kaposváriak összességében jól szerepeltek a viadalon és a legeredményesebb csapatként zárták a kétnapos viadalt.

Share This