Lassan véget ér a strandszezon, í nyár azonban rengeteg sportolási lehetőséget biztosított a mozgást szeretők számára. 

Golf/Zalacsány

Augusztus 1-je és 2-a között zajlott az MMBF-Profi Golf Országos Bajnokság Magyarország legújabb, nemzetközi szintű, 18 szakaszos pályáján Zalacsányban. A verseny összdíjazása 1 millió forint, melyen az első nyolc helyezett osztozott.

 

eXtremeMan /Nagyatád

2016 ban is Nagyatádra zarándokoltak a vasemberek! 26. alkalommal küzdöttek meg az elemekkel és önmagukkal az eXtremeMan résztvevői.

Súlyemelés/Tamási

Idén Tamásiban került megrendezésre a Serdülő és Ifjúsági Súlyemelő OB U15 és U17 utánpótlás csapatbajnokság. A két napos versenyen az összesen 96 indulóból 29 lány és 67 fiú mérte össze tudását.

strandröplabda/Nagyatád

A nagytádi strand ad otthon 20 éve a somogy megyei strandröplabda bajnokság záró fordulójának. Nézzük hogy alakult a 2016-os bajnokság.

kötélugrás/Nagyatád

A nyáron sem lazítottak a nagyatádi kötélugrók. A most következő klipben foglaljuk össsze a nyáron tanult technikákat.

sakk/Keszthely

A keszthelyi Vendéglátóipari Szakközépiskola adott otthont idén is a 35. Nemzetközi Sakkverseny és a 6. Dr. Hévizi László Emlékversenynek. A megmérettetés leginkább a középmezőnyben sakkozóknak szól, azonban több kiemelt játékos is részt vesz a sporteseményen

szabadidő/Vonyarcvashegy

2016-ban is megmozdult a Balaton. A 12 éve életre hívott kezdeményezés szezonzáró sportnapját ez évben is Vonyarcvashegyen rendezték.

Díjlovaglás/Nagykanizsa

Újabb bajnokokat avattak a Zala megyei lovassport bajnokságban. A gyermekügyességihez hasonlóan a díjugratók idei versenysorozata is az utolsó állomásához ért a hétvégén.

extreme kerékpár/Tapolca

Nem akármilyen versenypályát avattak nemrégiben Tapolcán a BMX-esek és a mountisok legnagyobb örömére.

kerékpár/Hévíz

Látássérült tandemesek érkeztek Hévízre. A hatodik Balatonkerülőn a fürdővárosba is eltekertek a bringások.

strandfoci/ Balatonlelle

10 alkalommal léptek homokra a Polgári Sportnap résztvevői. A balatonlellei napfénystrand kiváló helyszínt biztosított a strandfoci szerelmesei számára.

Balaton-átevezés

Ismét kajakba ültek Fonyódon a Balaton-átevezés résztvevői, hogy megtegyék a Fonyód-Badacsony közötti 5 kilométeres távot.

kézilabda/Hévíz

Hévízen edzőtáborozott a női kézilabda válogatott.

Share This