A vénasszonyok nyara elkényeztetett mindnyájunkat, remek alkalmakat teremtve a természetben való sportoláshoz, persze egy kicsit visszakacsintunk a nyárvégi szabadidős programokra is.

kerékpár/Hévíz

Látássérült tandemesek érkeztek Hévízre. A hatodik Balatonkerülőn a fürdővárosba is eltekertek a bringások.

Balaton-átevezés/Fonyód

Ismét kajakba ültek Fonyódon a Balaton-átevezés résztvevői, hogy megtegyék a Fonyód-Badacsony közötti 5 kilométeres távot.

olimpia/Tapolca

Tapolca olimpikon város! A riói játékokat követően emléktáblát avattak a két tapolcai vívóval közösen.

úszás/Porecs

Ha szeptember első hétvégéje, akkor porecsi öbölúszás. Magyarországról az idei évben is több százan érkezett az Isztria fővárosába, Porecsbe azok a sportemberek, akik a Balaton-átúszás után a tengerben is bizonyítani akarták rátermettségüket, kitartásukat. 

western/Székesfehérvár

Befejeződött Magyarországon a westernlovas szezon. A székesfehérvári Kunos lovarda fogadta az ob 4. fordulójának résztvevőit. 

szabadidő/Vonyarcvashegy

2016-ban is megmozdult a Balaton. A 12 éve életre hívott kezdeményezés szezonzáró sportnapját ez évben is Vonyarcvashegyen rendezték.

sakk/Tapolca

A prágai sakk Európa bajnokságon remekül szereplő fiatal sakkozókat köszöntötték a tapolcai Csermák József rendezvény csarnokban. A 45. Balaton Kupa egyéni rapid sakk verseny előtt.

Share This