2016-ban is Nagyatádra zarándokoltak a vasemberek! 26. alkalommal küzdöttek meg az elemekkel és önmagukkal, az eXtremeMan résztvevői.

10 alkalommal léptek homokra a Polgári Sportnap résztvevői. A balatonlellei napfénystrand, kiváló helyszínt biztosított a strandfoci szerelmesei számára.

Nem akármilyen versenypályát avattak nemrégiben Tapolcán a BMX-esek és a mountisok legnagyobb örömére.

2016-ban is megmozdult a Balaton. A 12 éve életre hívott kezdeményezés szezonzáró sportnapját ez évben is Vonyarcvashegyen rendezték.

Ismét kajakba ültek Fonyódon a Balaton-átevezés résztvevői, hogy megtegyék a Fonyód-Badacsony közötti 5 kilométeres távot.

Ha szeptember első hétvégéje, akkor porecsi öbölúszás. Magyarországról az idei évben is több százan érkezett az Isztria fővárosába.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az egész világ szeme, Pécsre szegeződött a novemberi aranyeső alkalmával! Osztatlan sikert aratott az immár XI. Pécs Ritmikus Gimnasztika Kupa.

Immár 25. alkalommal hagyományszerűen, a Balatonlellei Kishegyen búcsúztak a mountenbike-sok, a 2016-os szezontól.

Tél ide vagy oda, a mezei futókat ez egy cseppet sem tántorította el a Nemesgulácson megrendezett liga kupa sorozat, második fordulójától.

Kemény talajjal találkoztak a lokal cross kerékpáros magyar kupa sorozat, harmadik futamának résztvevői.

Ippon Shobu karate verseny és bemutató helyszíne volt Hévíz. A küzdősport szerelmesei, az egész országból sereglettek a fürdővárosi megmérettetésre.

Share This