Beköszöntött az igazi tavasz. A természettel együtt újra élednek a szabadtéri sportok is.
Veszprém – Jégkorong
A tél is bővelkedett azonban sporteseményekben. A kézilabdától, a labdarúgáson keresztül az úszásig számos eseményen forogtak kameráink. És ha téli összefoglaló, mivel is kezdhetnénk a műsort mint jégkoronggal.

Kaposvár – Futás
Kaposvár is hét dombra épült, mint az örök város Róma. A somogyi megyeszékhelyen több mint hatszázan ünnepelték a farsangot, a kaposvár dombjai félmaratonnal.
Keszthely – Kung-fu
És most egy újabb kemény sport. Saolin Kung-fu bemutatót tartottak Keszthelyen.
Nagyatád – kézilabda
Nagyatádon edzőtáborozott a junior kézilabda válogatott. A rinya menti város több, nemzetközi mérkőzés helyszínéül is szolgált.
Veszprém – kézilabda
Menetel a bajnokságban és a nemzetközi porondon is, a MKV Veszprém legénysége.
Marcali – Úszás
Megoldottnak látszik a Dunántúl utánpótlás úszóinak versenyeztetése. Marcaliban gyűlt össze a korosztály színe java.
Keszthely – úszás
A jövő bajnokai programban készülhetnek a keszthelyi úszótehetségek.
Veszprém – Labdarúgás
Példátlan eseményre került sor Veszprémben. Foci csapat nélkül maradt a város. Az egyetlen megoldás az utánpótlás lehet.
Nagyatád – Labdarúgás
A juniorok után következzenek a seniorok. Nagyatádon az övűké volt a főszerep, az immár 18. Örökifjak teremlabdarúgó Kupán.
Marcali- Labdarúgás
Marcaliban is nagy hangsúlyt kap a labdarúgás utánpótlás. A felkészülési időszakban több pályára lépési alkalmat is biztosítottak a szervezők, a gyerekek számára.
Balasport retro
Lengyeltótiban már 1998-ban is remek sportélet folyt, most forgassuk vissza az idő kerekét. Sakk parti, roncsderbi futam, foci és kézilabda mérkőzés is színesítette egykor a kisváros sportéletét.

Share This