A bőség zavarával küzdöttünk amikor kiválasztottuk a decemberi sport összefoglalót, az év utolsó Balasport magazinját. 14 képes beszámolóval várom önöket a következő félórában.

 

Sportnap/ Keszthely

A sport népszerűsítése és az iskolák, illetve sportegyesületek fejlesztése a célja „A sport legyen a tied” programnak. Április óta tartanak sportági bemutatókat és adnak át különféle sportszereket országszerte.

Úszóveseny/Nagykanizsa

Már a jövő évre készül, de ezúttal is megtartotta évadzáró úszóversenyét a Délzalai Vízmű SE.

Birkózás/Kaposvár

Újabb rangos birkózó-viadalnak adott otthon Kaposvár. A Városi Sportcsarnokban az ország legjobb Diák 1-es korcsoportú versenyzői gyűltek össze a szabadfogású országos döntőre.

Box/Hévíz

52 szakosztály 124 sportolója vett részt a 92. országos ökölvívó bajnokságon Hévízen.

Box/Nagykanizsa

Közeleg az év vége, de a kanizsai bokszolók még mindig lendületben vannak. Legutóbb Horvátországban tartottak eredményes edzőtábort.

Karate/Marcali

Az óvodás korúaktól a felnőtt versenyzőkig edzenek Marcaliban a karatékák. Az új edzőteremben komoly szakmai munka folyik.

Judo/Somogyszob

26-an járnak a Somogyszobi Judo Clubba. A küzdősport szerelmesei hetente edzenek, melynek már az első gyümölcseit is learatták a diákolimpián.

Kézilabda/Csurgó

Az NB1-es férfi kézlabda bajnokság utolsó őszi összecsapásán bebiztosította helyét az élmezőnyben a Csurgó, a Vác legyőzésével.

Foci/Fonyód

Ez évben is jótékonykodtak a fradi drukkerek és sportemberek Fonyódon, az immár hagyományossá vált Green life Kupán.

Foci/Veszprém

Újoncként vezeti a tabellát a Veszprém a megyei bajnokságban. Az évadzárón jártak kollégáink.

Foci/Kaposvár

És még mindig foci! Kaposváron folytatódott az országos veterán labdarúgó bajnokság nyugat-dunántúli selejtezője.

Vízilabda/Nagykanizsa

A kanizsai vízilabdázók eredményes évet tudhatnak maguk mögött, a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztályig olykor erőn felül teljesítettek, kivívva edzőik elismerését.

RG gála/Nagyatád

2015-BEN IS SZÁMOS ORSZÁGOS SIKERT ÉRTEK EL A RG SE VERSENYZŐI. Az egyesület gálaműsoráról készített összefoglalónk következik.

Látványsport/Kaposvár

Kilenc csapat arany-, ugyanennyi formáció pedig ezüstminősítést kapott a 16. alkalommal megrendezett kaposvári Látványsport-fesztiválon.

Ahogy láthatták látványban nem volt hiány az év utolsó Balasportjában. Januárban két műsorral is várjuk önöket, ahol visszaidézzük a 2015-ös esztendő legérdekesebb pillanatait. Addig is Sporttal teli boldog új évet kívánunk!

error: Másolásvédelem bekapcsolva!
Share This