A keszthelyi és környékbeli sportklubok, egyesületek vezetői és a sportolók találkozhattak, a hagyományosan megrendezésre kerülő városi sportgálán. A gála fővédnöke Dr. Simicskó István, sportért és ifjúságért felelős államtitkár gratulált, a város sportolóinak sikereikhez

Veszprémben, Porga Gyula polgármester köszöntötte a sportolókat és a sportvezetőket. Több világ és országos szintű eredményt gyűjtöttek be a sportolók. A csapatjátékok mellett egyéni sportágakban is kiemelkedő eredmények születtek.

Gálavacsora keretén belül köszöntötték Somogy megye elmúlt évi legjobb sportolóit. Ezúttal kilenc kategóriában hirdettek győzteseket és helyezetteket, illetve különdíjakat is adtak át. A felnőttek között Gyenesei Leila öttusázó, Dudás Dániel úszó és a csurgói férfi kézilabdacsapat bizonyult a legjobbnak.

Remek eredményeket érnek el folyamatosan a fonyódi Niké se birkózói. A Kárpát-medencei tehetségkutató központ a nehézatlétika mellett, szumóban is jeleskednek.

50 éve koptatják a szőnyeget a nagykanizsai judósok. A jubileum örömre ad okot, hiszen nem csupán emlékeznek a klubban, de töretlenül dolgoznak a jövőért.

Gondolták volna? Kaposvár ugyanúgy 7 dombra épült, mint Róma. Nos ezt a hét hegyet kell legyűrniük évről évre a Kaposvár Dombjai Farsangi Félmaraton résztvevőinek.

A  Fonyódi Petőfi Sportegyesület kézilabda csapata jótékonysági kézilabda tornát rendezett, a Zákány Kálmán Sportcsarnokban. A keletkezett bevételt a szervezők a Fonyódi Óvodáért Közhasznú Alapítványnak ajánlották.

Ebben az évben minden műsorunk végén időutazásba fogunk, vissza a XX. századba! Az 1997-ben Gyékényesen megrendezett, 500 cm3-es gyorsasági motorcsónak Eb képei következnek.

Share This