A Marcali sportcsarnokba zarándokoltak a magyar Robin Hoodok. Az évadnyitó teremíjász versenyen több mint 40-en lőtték meg az OB. minősítést.

Szomszéd megyék kézilabda rangadója! Siófokon csapott össze a Veszprém és a Balaton-parti csapat.

Több évtizedes hagyományai vannak a kézilabdának Keszthelyen. Egykor még, NBI/B -s férfi csapata is volt. Úgy látszik ismét népszerűvé vált a sportág a Balaton fővárosában.

A világbajnok magyar férfi vízilabda válogatott, nyílt edzést tartott a nagykanizsai uszodában, melyre megteltek a lelátók. A kanizsai Bedő Krisztián és társai horvátországi Világliga mérkőzésükre hangolódtak.

Zalai és környékbeli egyesületek mellett, Budapestről is érkeztek versenyzők a 4. Csik Ferenc úszóversenyre. A keszthelyi tanuszodában százötven versenyző állt rajthoz.

Kaposvár adott otthont, a kadet korosztályú birkózó rangsor versenynek. A megmérettetés tétjét emeli, hogy ebben a korosztályban EB.-t, VB-ét és ifjúsági olimpiát is rendeznek.

A nagyatádi karatékák immár több hazai és európai szinten bizonyítottak. Nézzük mik a további terveik.

13 csapat részvételével rendezték meg a Sármelléki öregfiúk focicsapat tagjai, az Öreg gólyák elnevezésű teremtornát Hévízen. A sportcsarnokban komoly küzdelem folyt a győzelemért.

Share This